U bent hier:
Home | Blog | Classico Boretti
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Classico Boretti

Geplaatst inCollegiaaltjeop15 mei 2019
Classico Boretti fietsplaatjes

Sfeervolle twaalfde editie van de Classico Boretti op het Framed Festival met de UCI BMX Supercross World Cup.

Stijf uitverkochte twaalfde editie
De eerste enthousiastelingen maakten zich om 08.30 uur klaar voor het startsein voor de tocht van 165 km. De fietsplaatjes en tie raps zijn door PROM’ES geleverd. PROM’ES-stuurborden worden geproduceerd van ijzersterk PVC-materiaal en zijn leverbaar in diverse formaten en vormen. Uiteraard geheel naar eigen ontwerp en inclusief watervaste full colour opdruk. De Classico Boretti stuurborden werden tevens gepersonaliseerd met de voornamen van de deelnemers. In totaal deden ruim 4600 deelnemers mee over vier verschillende afstanden. Onderweg zorgden de Grebbeberg, de Amerongseberg, de Posbank en de Italiaanse weg voor de nodige hoogtemeters.

Classico Boretti fietsplaatjes

Met toegang tot het Framed Festival en BMX World Cup
De Classico Boretti is een recreatieve toertocht zonder tijdsregistratie. Er zijn verschillende afstanden en deelname is mogelijk voor ieder niveau. Inschrijving voor de Classico Boretti geeft tevens toegang tot het Framed Festival, een muziek en foodtruck festival voor jong en oud, en de UCI BMX Supercross World Cup. In 2017 werd besloten tegelijkertijd met deze World Cup een festival en side-events te organiseren om meer toeschouwers te trekken en BMX meer op de kaart te zetten in Nederland. Deze vernieuwende formule werpt zijn vruchten af, want niet alleen het bezoekersaantal en de interesse van sponsors groeit, Papendal mag in 2021 ook het WK BMX organiseren.   

Bekijk de aftermovie van de Classico Boretti 2019

We Are Cycling Serie
De Classico Boretti is onderdeel van de We Are Cycling serie. Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) staat de volgende tocht op de agenda: de KlimClassic.