U bent hier:
Home | Blog | Soester Wandelweekend Met Paars Tintje
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Soester Wandelweekend met paars tintje

Geplaatst inCollegiaaltjeop21 augustus 2019
Pin badges Soester Wandelweekend

Ruim 3.600 wandelaars genoten van de volop bloeiende paarse heide tijdens de tweede editie van het Soester Wandelweekend door de unieke omgeving van Soest en Baarn.

Soester Duinendag en Baarnse Bossendag
Tijdens het Soester Wandelweekend konden de deelnemers wederom genieten van de prachtige natuur en unieke bezienswaardigheden op de routes. Zo liep de route op de Soester Duinendag langs het Nationaal Militair Museum en liepen de wandelaars langs het imposante Paleis Soestdijk. Dit jaar werd een nieuwe afstand van 3,5 km toegevoegd aan de Baarnse Bossendag, die geschikt was voor rolstoelgebruikers, senioren en gezinnen met jonge kinderen.

Pin badges Soester Wandelweekend

Een stijlvolle herinnering!
Alle finishers van het Soester Wandelweekend ontvingen een ‘pin’. Een pin is een button met een butterfly clip op de achterzijde, die op de borst wordt gedragen. De pin is een veel gebruikte beloning tijdens wandelevenementen, maar wordt ook ingezet als bedankje voor vrijwilligers.

Pin badges Soester Wandelweekend

In de achterzijde van de pin is een speciale uitsparing gemaakt voor personalisatie middels een inleg. Tijdens de inschrijving bestelde de wandelaar direct zijn Medaltab. De naam van de deelnemer en de gewandelde afstand worden door PROM’ES na afloop van het evenement netjes op het inlegplaatje gegraveerd en naar de deelnemers verstuurd. Dus geen extra werk voor Le Champion en Rotaryclub Soest-Baarn tijdens of na het Wandelweekend! Naast de extra service voor de wandelaars, ontvangt de organisatie ook een gedeelte van de opbrengst. 

Pins: 100% maatwerk
Evenals onze medailles worden pins volledig op maat gemaakt. Aparte vormen, open gedeeltes, speciale kleuren, verschillende formaten: het kan allemaal. Op basis van uw wensen doen wij u een passend voorstel. Bent u op zoek naar een passende beloning voor uw deelnemers? Denk ook eens aan: houten medailles, glazen medailles, munten of crystal cubes. Voor alle producten verzorgen wij gratis uw ontwerp!