U bent hier:
Home | Over Ons
achtergrond.png
blauwe-balk.png
slogan.png
logo.png
tekst.png
medaille-cretes-de-spa.png

Over ons

Al 20 jaar is PROM’ES voor evenementen in binnen- en buitenland de partner op het gebied van event supplies. Het begon ooit met alleen startnummers, maar inmiddels levert PROM’ES een compleet assortiment producten en diensten waarmee organisaties zoveel mogelijk worden ontzorgd.

“Toegekende waarde is onze drijfveer, toegevoegde waarde onze belofte!”

Kiest u voor PROM’ES, dan kiest u voor:

• Kwaliteit

Of een evenement nu groot of klein is, iedereen wil gaan voor optimale kwaliteit. Maak kennis met ons maatwerk en onze professionele gratis ontwerpservice! 

• One-stop-shopping

Van gratis ontwerpservice tot en met het versturen van uw complete deelnemerspakketten en alles wat daar tussen zit. PROM’ES zorgt er voor.

• Ontwikkeling

Onze producten en diensten zijn gericht op continue verbetering. Gebaseerd op uw -toekomstige- wensen ontwikkelen en investeren wij in producten, diensten en kwaliteitsverbetering.

• Maatwerk

Onze mensen weten wat een evenement is en zijn daar vanuit ook gericht op uw wensen. U heeft altijd uw eigen vertrouwde contactpersoon.

Als onafhankelijke leverancier van met name hardloop-, fiets- en aanverwante evenementen wensen wij een gewaardeerde bijdrage te leveren aan de voorbereiding van uw perfecte race. ‘Let’s run your event together!’

Onze skills

  • Betrouwbaar en innovatief event set-up advies
  • Gratis professionele ontwerpservice
  • Maatwerk en personalisatie
  • Drukwerk (digitaal en offset)
  • Chip service en fulfilment
  • Uitstekende logistieke diensten in Europa
  • 100% discreet, onafhankelijk en objectief

Ook van PROM’ES
Prijzenshop.nl is onze online sportprijzenwinkel. U bestelt eenvoudig en snel uw bekers, bokalen, vaantjes, etc., inclusief een sublimatie of gravering.

BibBits.nl: dé magnetische startnummerbevestiging. U biedt dit product bij de inschrijving aan uw deelnemers aan [refund tool] en/of zet het in als praktisch premium met goede communicatiemogelijkheden voor uzelf en uw sponsors. 

Medaltime.nl: personalisatie van medailles via een medaille-inleg. U biedt dit product bij de inschrijving aan uw deelnemers aan [refund tool]. Als extra service kunnen uw deelnemers ook na het evenement nog hun bestelling plaatsen via de website. 

De gezichten van PROM’ES
Onze organisatie kenmerkt zich door een accurate en dienstverlenende opstelling van onze medewerkers waarbij eerlijkheid en betrokkenheid kernwaarden zijn. Wij zijn blij met iedere order, maar pas tevreden als ú volledig tevreden bent. Onze klanten waarderen onze aanpak en open communicatie; met veel klanten doen wij dan ook al jarenlang plezierig zaken.

Vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures. Open sollicitatie? Dat kan altijd! Stuur uw motivatie en CV naar info@prom-es.nl.

Privacy Statement
PROM'ES Event Supplies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Lees er meer over in ons Privacy Statement.

Voorwaarden
PROM’ES werkt op een gelijkwaardige basis samen met haar relaties. Uitgangspunt bij al onze transacties is eerlijkheid, correctheid en redelijkheid. Op basis hiervan doen wij onze zaken en in dat licht beschouwen wij ook onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar worden gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, zijnde PROM’ES b.v. Zet- en drukfouten en wijzigingen voorbehouden.

Deze website bevat links naar andere websites. De inhoud van deze websites wordt door PROM’ES niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid en actualiteit. PROM’ES is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.