U bent hier:
Home | Timer
blauwe-balk.png
foto.png
logo.png
renners-achtergrond.jpg
tekst.png
tekst-balk.png

Startnummers en chip service

Welkom op onze timer-pagina, speciaal met informatie voor iedereen die werkzaam of geïnteresseerd is in tijdregistratie bij sportevenementen.

PROM'ES startnummers: 'More than a number!'
Een startnummer is absoluut: 'More than a number!' Het is namelijk ook een organisatiemiddel, communicatiemiddel en een sponsortool. Door onze jarenlange ervaring maken wij voor onze klanten uitgebalanceerde startnummers waarin alle aspecten optimaal worden gecombineerd. 

  • Het juiste assortiment voor ieder type wedstrijd
  • De beste drukkwaliteit voor deelnemer en sponsor
  • Materialen die perfect zijn én blijven
  • Alle denkbare opties voor een soepele organisatie
  • Gratis ontwerpservice voor alle artikelen
  • Alle werkzaamheden vinden in eigen huis en onder eigen controle plaats

PROM'ES chip service: 'Laat de timer maar timen!'
Hoewel PROM’ES niet zelf actief is met timing bij evenementen, weten wij vanuit onze jarenlange ervaring hoe belangrijk tijdregistratie voor evenementen en deelnemers is. Wij spelen namelijk achter de schermen een belangrijke rol bij de voorbereidingen van een evenement. Speciaal voor timers die ter plaatse bij evenementen de timing verzorgen hebben wij een chip service ontwikkeld, die uniek is in Europa.

Deze chip service verzorgt namelijk voor individuele timers het geautomatiseerd programmeren, controleren en aanbrengen van RFID-chips met UHF-technologie op startnummers. Hierdoor is de timer gevrijwaard van arbeidsintensieve handelingen voorafgaand aan een wedstrijd en kan hij zich concentreren op de kern van zijn eigen activiteiten: het verzamelen en verwerken van data. 

De voordelen van de PROM’ES chip service zijn inmiddels door timers in diverse landen onderkend:

• 100% kwaliteitsgarantie:

Door de unieke, geautomatiseerde, procedures zijn fouten, die door handmatige verwerking ontstaan, verleden tijd. Er vinden meerdere controles in het proces plaats en een controle achteraf d.m.v. een extra logfile. 

• Onafhankelijk en gegarandeerd gesloten systeem:

Wij werken samen met alle grotere systemen in Europa. Hierdoor hebben wij veel kennis van RFID, die wij toepassen in onze dienstverlening. Hierbij garanderen wij uiteraard de vertrouwelijkheid van de aan ons beschikbaar gestelde kennis en programmeer-specificaties. 

• Korte doorlooptijden:

Wij beginnen direct na het drukken van het startnummer met programmeren en aanbrengen waardoor wij als dat nodig is binnen 48 uur ieder evenement in Europa kunnen voorzien van startnummers mét chip.

• Voordelig:

De kosten voor de chip service vallen weg tegen de huidige kosten van het zelf printen, handmatig aanbrengen en vooral het organiseren van mensen en middelen er om heen. Ook de logistieke kosten om startnummers naar de chiplocatie te krijgen en van daaruit weer naar het evenement vallen weg. Wij versturen desgewenst direct naar uw evenement, geheel neutraal als u dat wenst.

• Fulfilment: 

Naast de chip op een startnummer verzorgen wij ook het aanbrengen van eventuele spacers en het verpakken van uw startnummer (fulfilment). Daarnaast hebben wij diverse oplossingen voor situaties waarin een chip op het startnummer niet van toepassing is zoals: mudraces, obstacle runs, triatlons en fietsen. Ook kan onze back-office de afstemming over series, designs, aanleverspecificaties e.d. direct met uw evenement verzorgen.

• 'Ontzorgen door uitbesteding!':

Onze klanten zijn met name blij met het feit dat PROM’ES hen ontzorgt. “Zeker in het seizoen is het al hectisch genoeg en dan is het heerlijk om een belangrijk deel van de voorbereiding over te kunnen laten aan een professionele partij als PROM’ES!”, aldus één van onze klanten.

 

 

Indien nodig leveren wij ieder evenement binnen Europa in 48 uur!
Bekijk onze: startnummer en chip service productie tijdlijn.pdf 

Benieuwd wie PROM'ES is? 
Bekijk onze Corporate Curriculum Vitae.pdf

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem contact met ons op en wij zijn u graag, geheel vrijblijvend, van dienst met een offerte op maat.

Producten

 

Over 20 years, PROM’ES proved itself as a reliable partner in Event Supplies for events throughout Europe. In this video we give you 3 reasons to order your race numbers at PROM’ES!

  1. Large selection of race bibs for running, cycling and multisport
  2. Various materials
  3. A race number is definitely 'More than a number...!'

 

Hulp nodig?

Voor meer informatie over onze producten en diensten en persoonlijk advies neemt u contact op via: 

+31(0)184 642288

PROM'ES Blog

Op onze blog vind je informatieve en inspirerende verhalen over hardloop- en fietsevenementen. Neem eens 'n kijkje! 

 

PROM'ES Blog ->

Bekijk hier onze producten