AfbeeldingenLevering

Drukwerk, inpakken en verzenden

Omdat het drukken, inpakken en versturen van deelnemerspakketten in het verlengde ligt van onze startnummer productie en chip service, besteden steeds meer organisaties het fulfilment aan ons uit. Niet alleen weten zij dat dit dan tot in de puntjes wordt verzorgd, maar bovenal is dit voor hen een hele zorg minder. Door uitbesteding houdt uw organisatie tijd en energie over voor al die andere zaken die ook perfect moeten worden geregeld.

  • Drukwerk enveloppen
  • Promotie drukwerk
  • Foutloos inpakken van deelnemerspakketten
  • Postservice via PostNL en andere verzenders

Enveloppen bestellen

In een envelop worden het startnummer, de spelden, de chip, het programmaboekje en dergelijke verpakt. Dit moet goed beschermd zijn, maar het totaal mag er natuurlijk ook goed uitzien. De gevulde envelop is immers het visitekaartje van uw evenement. Wij kunnen enveloppen in alle mogelijke uitvoeringen voor u verzorgen. Naast een scherpe prijs bent u dan ook verzekerd van een foutloze verwerking in onze inpakmachines.

Promotie drukwerk

Geef uw evenement de juiste uitstraling met fraai promotie drukwerk. Met een begeleidende brief communiceert u bijvoorbeeld uw actuele en belangrijke informatie. Dit is een mooie gelegenheid om uw deelnemers succes te wensen, mede namens uw sponsors. Een waardevol contactmoment dus, waar aandacht aan moet worden besteed. PROM’ES biedt u een goed advies én een scherpe prijs voor uw begeleidende brieven, flyers en overig drukwerk. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen (brief)papier? Geen probleem, ook dit verwerken wij met plezier.

Inpakservice: uitbesteding is ontzorgen

Door het inpakken van al uw deelnemerspakketten ontzorgt PROM’ES uw organisatie. Wij staan garant dat al uw informatiebrieven, startnummers, spelden, programmaboekjes en dergelijke foutloos worden ingepakt. Met onze jarenlange ervaring nemen wij u graag deze vaak gecompliceerde en stressvolle werkzaamheden uit handen. Met referenties als Rotterdam Marathon, CPC-loop, Venloop en Utrecht Marathon kunt u ervan op aan dat PROM’ES uw opdracht met de uiterste zorgvuldigheid en accuratesse afhandelt.

Postservice

PROM’ES verzorgt graag de verzendingen aan uw deelnemers. Naast drukwerk en / of inpakservice, kunnen wij met onze postservice uw zending aanleveren bij PostNL of een andere verzender. U profiteert op deze manier van onze gunstige tarieven. Een verzending onder uw eigen naam is natuurlijk geen enkel probleem!

Offerte aanvragen
AfbeeldingenLevering
toon meer
toon minder
Hulp nodig of andere wensen? Bel ons.
Openingstijden
08:00-17:00
Bel ons
Terugbelverzoek