Al 25 jaar is PROM'ES Event Supplies voor evenementen in binnen- en buitenland de partner op het gebied van event supplies. Het begon ooit met alleen startnummers, maar inmiddels levert PROM’ES een compleet assortiment producten en diensten waarmee organisaties zoveel mogelijk worden ontzorgd. Als onafhankelijke leverancier van met name hardloop-, fiets- en aanverwante evenementen wensen wij een gewaardeerde bijdrage te leveren aan de voorbereiding van uw perfecte race.

“Toegekende waarde is onze drijfveer, toegevoegde waarde onze belofte!”

Kiest u voor PROM'ES, dan kiest u voor:

  • Kwaliteit en maatwerk
  • One-stop-shopping
  • Gratis ontwerpservice
  • Uitstekende logistieke diensten in Europa
  • 100% discretie en onafhankelijk en objectief advies

Personeel PROM'ES

 

Ook onder de paraplu van PROM'ES Event Supplies

Prijzenshop.nl
Onze sportprijzenwinkel. U bestelt eenvoudig en snel online óf via uw vaste PROM’ES-contactpersoon uw prijsbekers, bokalen, glastrofeeën en erelinten. Optioneel met een gravering. Uit voorraad geleverd: productie in eigen huis.

Medaltime.nl
Dé website voor custom made medaille inspiratie! Bekijk de verschillende medaille opties en laat u inspireren door honderden medaille voorbeelden. Op basis van uw wensen maken we graag een uniek eigen ontwerp voor uw medaille.

Medaltab.com
Medaltab: personalisatie van medailles via een medaille-inleg. U biedt dit product bij de inschrijving aan uw deelnemers aan. Als extra service kunnen uw deelnemers ook na uw evenement nog hun bestelling plaatsen via deze website.