Blog

Janie
Unieke medailles

Unieke medailles

De medaille is de ultieme beloning voor iedere prestatie. In de creatieve studio ontwerpen we unieke medailles voor je evenement. Eventueel met Medaltab: een persoonlijke inleg inclusief finishtijd op de achterzijde van de medaille. Sport medailles met een maatwerk design: dé afsluiting van een goede race!

Des médailles uniques

Medailles laten maken

PROM’ES levert jaarlijks meer dan 2.000.000 medailles aan hardloop- en fietsevenementen. Onze passie ligt bij sport medailles. We staan garant voor topkwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Onze grafisch vormgevers ontwerpen voor elk evenement een unieke medaille. Hierbij maken we gebruik van tal van opties zoals open elementen, inkleuringen, glas-in-lood effecten en spinners. De medaille ontwerpen we optioneel met een full colour medaille lint.  

Wil je inspiratie opdoen voor het ontwerp van je medaille? Of ben je benieuwd welke evenementen al klant zijn bij ons? Neem dan eens een kijkje op onze speciale medaillewebsite ‘Medaltime’.

Medaltab

Optioneel kun je de medailles laten maken met een uitsparing in de achterzijde. Je deelnemers ontvangen enkele dagen na het evenement een persoonlijk gegraveerd plaatje, dat precies in de uitsparing past. Op het graveerplaatje staan bijvoorbeeld naam en tijd of afstand vermeld. 

Je verkoopt Medaltab via je inschrijfformulier. PROM’ES verzorgt de productie, het verpakken en de verzending van de plaatjes. Het levert je organisatie dus geen extra werk. Als organisatie ontvang je een gedeelte van de opbrengst. Deze cashback varieert van € 0,70 tot € 2,00 per verkochte Medaltab. En dat zonder investering of risico!

De voordelen van Medaltab voor je organisatie:

  • Extra service voor je deelnemers
  • Extra inkomsten voor de organisatie
  • Geen extra werk 

Eco-medailles laten maken

Regelmatig bewegen draagt bij aan een gezonde levensstijl. Hardloop- en fietsevenementen geven mensen een trainingsdoel en positieve emoties zoals plezier, opwinding en saamhorigheid. Maar, (grootschalige) evenementen hebben impact op onze leefomgeving. Met een duurzame medaille kies je bewust. Ook kleine veranderingen en stappen dragen immers bij!

Médailles en fécule de pomme de terre

Medailles van aardappelzetmeel
De medaille is gemaakt van zetmeel dat wordt teruggewonnen uit procesafval van de verwerking van aardappelen, granen en zaden. De medaille wordt geproduceerd in Europa. 

Medailles van houtpulp
De medaille is gemaakt van een biologisch afbreekbaar granulaat op basis van afvalstromen uit de aardappelindustrie (teruggewonnen zetmeel) en houtvezels.  De houtvezel is afkomstig van PEFC-gecertificeerde bronnen. De medaille wordt geproduceerd in Europa.

Trophées personnalisés

Maatwerk ereprijzen

Naast sport medailles biedt PROM’ES maatwerk trofeeën aan voor de winnaars. Deze ereprijzen worden in elke gewenste vorm gelaserd en het full colour ontwerp is volledig op maat.