AfbeeldingenLevering

Grootste productie startnummers van Europa

Startnummers drukken? PROM’ES staat garant voor een perfecte drukkwaliteit. Of u nu kiest voor ons premium materiaal Tyvek, budgetvariant VariBib, een zelfklevend startnummer (startnummer sticker) of zeildoek. Bij PROM’ES bent u aan het juiste adres voor startnummers die geheel naar uw wens worden ontworpen en geproduceerd!

  • Keuze uit Tyvek, VariBib, zelfklevend materiaal óf zeildoek
  • Diverse productopties
  • Startnummers drukken met personalisatie
  • Gratis ontwerpservice

Productietijd: ca. 5 werkdagen, na akkoord ontwerp
Startnummers kopen voor het fietsen? Kijk dan bij rugnummers.

Wat is Tyvek?

Tyvek is een synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels. Het lijkt op papier en daardoor is het perfect full colour te bedrukken. Omdat het materiaal door de vezels vrijwel nooit scheurt en volledig waterproof is, is Tyvek hét perfecte materiaal om startnummers van te produceren.

Wat is VariBib?

Kiest u voor VariBib, dan kiest u voor een startnummer van prima kwaliteit voor een gunstige prijs. VariBib is een budgetvariant voor Tyvek. Het is kwalitatief iets minder dan Tyvek, maar voor de kortere wedstrijden prima geschikt en beter dan andere materialen die ook wel voor startnummers worden gebruikt. Echter, voor langere wedstrijden, cross en triatlon adviseren wij u gebruik te maken van Tyvek. 

Wat is een zelfklevend startnummer?

Zelfklevende startnummers, ook wel startnummer stickers genoemd, worden door de deelnemers direct op de huid of kleding geplakt. De nummers zijn eenvoudig te verwijderen en laten geen lijmresten achter. U kunt de zelfklevende startnummers laten drukken met een full colour opdruk.

Wat is zeildoek?

IJzersterk en geschikt voor veelvuldig gebruik. Perfect full colour te bedrukken. Ideaal voor atletiekverenigingen die regelmatig (baan)wedstrijden organiseren.

Vanaf€ 0,22per stuk
Offerte aanvragen
AfbeeldingenLevering
toon meer
toon minder
Materiaal
tooltip
Hulp nodig of andere wensen? Bel ons.
Openingstijden
08:00-17:00
Bel ons
Terugbelverzoek