Blog

Janie
TYVEK startnummers recyclen

TYVEK startnummers recyclen

PROM’ES begon ooit als startnummerspecialist. Ruim 25 jaar later staan we nog steeds achter onze slogan ‘more than a number’. Een startnummer is een organisatiemiddel en sponsortool: PROM’ES maakt uitgebalanceerde TYVEK startnummers waarin alle aspecten optimaal worden benut. In dit blog lees je meer over het materiaal TYVEK en ons duurzame initiatief: TYVEK startnummers recyclen.

Waarom TYVEK?

TYVEK is al jaren het ideale materiaal voor startnummers. Het is vrijwel niet te scheuren en volledig waterproof. Bovendien is TYVEK veruit het lichtste materiaal: prettig voor je deelnemers én bij het eventueel versturen van de startnummers. TYVEK lijkt op papier en is daardoor perfect full colour te bedrukken, wat met name voor je sponsors een groot pluspunt is.

TYVEK startnummers

  • IJzersterk en scheur vast
  • Waterproof
  • Vederlicht
  • Perfect full colour te bedrukken

TYVEK startnummers bestellen

Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan voor je startnummers. Binnen twee werkdagen ontvang je de offerte inclusief een gratis ontwerpvoorstel. De productietijd bedraagt ca. vijf werkdagen, na akkoord op het ontwerp.

PROM’ES biedt diverse productopties: de startnummers worden geheel naar je wens ontworpen en geproduceerd.

Is TYVEK duurzaam?

TYVEK is gemaakt van één synthetisch materiaal: polyethyleen vezels. Hierdoor kunnen TYVEK startnummers eenvoudig voor 100% worden gerecycled. Dit in tegenstelling tot startnummers, die zijn gemaakt van een materiaalsamenstelling, zoals een papiersoort versterkt met een type kunststof.

TYVEK is een niet-geweven materiaal. De materiaalvezels liggen in een webstructuur, waardoor TYVEK startnummers zeer licht van gewicht zijn, maar toch niet scheuren. De PROM’ES-startnummers zijn gemaakt van slechts 55 g/m².

  • Geen samengesteld materiaal
  • 100% recyclebaar
  • Lichtgewicht: slechts 55 g/m²
TYVEK startnummers recyclen

TYVEK startnummers recyclen

PROM’ES verzorgt graag de inname van je TYVEK startnummers. Wij leveren, afhankelijk van de grootte van het evenement, een aantal startnummer-inzamel-containers.

Wij verzorgen:

  • De levering van startnummer-inzamel-containers
  • Het scheiden van startnummer en chip via een sociale werkplaats
  • Het recyclen van TYVEK tot grondstof voor verpakkingsfolie met PreZero

Doe ook mee!

De Singelloop Enschede, Zevenheuvelenloop en Groet uit Schoorl Run gingen je voor. Neem contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden en tarieven.